ANKESOB Başkanı Yiğiner’den AHİD’e ziyaret

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, AHİD Başkanlığına yeniden seçilen Hilmi Yaman’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. AHİD’in yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Yiğiner, “Yeni dönemde de ortak akılla, herkesin ortak menfaatine yönelik çalışacağınıza, Ankara’mız için güzel hizmetlere vesile olacağınıza inanıyorum. Yeni hizmet binanızda hayırlı, huzurlu mesailer diliyorum.” dedi.

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, beraberindeki ANKESOB ve Ankaragücü yöneticilerinden oluşan bir heyet ile birlikte Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Başkanı Hilmi Yaman ve yöneticilerini ziyaret ederek,  hem olağan genel kurul ve seçim sonuçları için hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve yapılan seçimde yeniden başkan seçilen Hilmi Yaman ve yönetimine başarılar diledi,  hem de Varlık Mahallesinde hizmete giren AHİD’in yeni merkez binasının hayırlara ve Ankara için güzel hizmetlere vesile olması temennisini iletti.

ANKARA İÇİN İYİ NİYETLİ ve GÖNÜLLÜ HAREKET EDİYOR

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, “Misafirperverliklerinden dolayı AHİD Başkanı Sayın Hilmi Yaman ve ekibine teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum. Bir toplumun huzur içerisinde yaşaması ve devamlılığının sağlanmasında birlik ve beraberliğin önemi büyüktür. Ankara’mız için başarılı hizmetlere vesile olmak, birlik ve beraberlik içinde olmakla, kararların ortaklaşa verildiği bir işbirliği içerisinde çalışmakla mümkündür. AHİD olarak Ankara adına iyi niyetli ve gönüllü olduğunuzu biliyorum. Ankara’mızın sorunlarına karşı duyarlılığımızı geliştirerek, yeni projelerle aktif olmalı, hepimizi ilgilendiren-Ankaralıları ilgilendiren konularda karar alma süreçlerine katılarak, çözümün bir parçası olmalıyız. İlgili kurum ve kuruluşlar ile devamlı işbirliği, istişare ve dayanışma içinde hareket etmeliyiz.” dedi.

AHİD ANKARALI ve ANKARACI OLAN HERKESİN YANINDA

AHİD Başkanı Hilmi Yaman da ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İyi niyet temennilerinizden dolayı teşekkür ediyorum. AHİD’in 15. Olağan Genel Kurulu’nu yeni genel merkezimizde yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Oybirliği ile yeniden derneğin genel başkanı seçildim. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte, yeni hizmet binamızdan Ankara’mız için hizmetlerimizi en güzel şekilde sunacağız. Ankaralı olan, Ankaracı olan herkesin yanındayız. Yeni dönemde, yeni merkez binamızdan kaliteli ve sürdürülebilir bir hizmet anlayışını vatandaşlarımızla buluşturacağız. Yeni binamızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

1984 yılında kurulan AHİD’in, iki katlı ve çok amaçlı kullanıma uygun 800 m2 olan müstakil yeni merkez binasının hizmete açılmasından dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Yaman, “Yeni hizmet binamızın tahsisi ve tadilatı sürecinde her türlü imkanı sağlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından ANKESOB Başkanı Yiğiner ve beraberindeki heyet, AHİD Başkanı Hilmi Yaman’ın eşliğinde binayı gezdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu